Győri Szolgáltatási SZC Haller János

Általános Iskolája, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Fenntartó és működtető

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Főösztálya
Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum

 

6.png

Mazsorett gála

IV. kcs-os diákolimpia - futsal

Befejeződtek a IV. kcs-os diákolimpia futsal megyei küzdelmei. Iskolánk csapata a selejtezőkörben csoportjából a Kossuth gimnázium csapatával együtt jutott a döntőbe.

A Mosonmagyaróvár város és környéke iskolák döntőjén csapatunk veretlenül szerezte meg az első helyet és jutott a megyei döntőbe.

A Kónyban megrendezett megyei döntőn a Haller iskola csapata kiemelkedően szerepelt és végül a megyei III. helyezett lett.

 

A csapat tagjai: Rigó Martin, Vitéz Bendegúz, Losonczi Márk, Herda Dávid, Bajusz Máté, Rozs Máté, Omályev Dániel, Németh Erik

Felkészítő: Neuberger Attila

Alsós német szavalóverseny

Iskolánk tanulói novemberben, decemberben több megmérettetésen is részt vettek német nyelvű szavalóversenyeken.

Harangozó Ákos a levéli területi német nyelvű szépolvasó versenyen első helyezést ért el.

A győri Kovács Margit Általános Iskola megyei szintű német nyelvű szavalóversenyén Harangozó Ákos ismételten a legjobb lett: első helyezést ért el, de nagyon szépen szerepeltek iskolánk többi tanulói is. Író Trisztán a szintén rangos 3. helyezést kapta, Moldován Dóra 8.a osztályos tanuló külön díjban részesült. Eredményesen szerepeltek még: Gál Léna 3.a, Heszkó Panka 4.a, Mészáros Emese 4.a, Kő Réka 8.a osztályos tanulóink is.

A Hatos és Társa Nyelviskola idegen városi nyelvű vers- és prózamondó versenyén Heszkó Panka 4.a osztályos tanuló 1., Író Trisztán 3.a osztályos tanuló 2., Mészáros Emese 4.a osztályos tanuló 3. helyezett lett, és Gál Léna is eredményesen szerepelt.

Minden kisgyereknek a munkájához, eredményes szerepléséhez gratulálunk!

További képek >>

Pályaorientációs nap

2017.november 23-án került megrendezésre iskolánkban a pályaorientációs nap. Ezen a napon az alsó tagozatos tanulóink megismerhették iskolánk szakács, cukrász és pincér képzéseit.

A nap folyamán az 1-2.osztályosoknak sütöttek palacsintát, marcipán figurát készítettek (hóember és maci), megismerték a helyes terítést, szalvétát hajtogattak, valamint osztálykeretben szendvicset, süteményt vagy gyümölcssalátát készítettek.

A 3-4.osztályosok a Mosonvár utcai épületben kiállításon (torták, díszek, sütéshez tartozó kellékek), gyümölcs-, zöldség-, és teakóstoláson, valamint szakmához (pincér) kapcsolódó ügyességi versenyen vehettek részt. Mindenki nagyon jól érezte magát.

További képek >>

Origami foglalkozás a Fehér Ló Közösségi Házban

Október 19-én a Fehér Ló Közösségi Házban iskolánk tanulói közül a 3. és 4. osztályokból összesen 20 tanuló vett részt a foglalkozáson. Az origami világnapja alkalmából tartott Möhöly Magdolna nyugdíjas pedagógus gyerekeknek és felnőtteknek is érdekes foglalkozásokat. Magdi néni először röviden ismertette az origami hajtogatás történetét, elmesélte mióta foglalkozik ezzel a hasznos időtöltéssel, majd darumadarakat, kígyót, mozgó játékokat hajtogatott a gyerekekkel. Nagyon élvezetes volt a tanulók számára. A látogatás során alkalmuk volt még gyönyörködni Magdi néni csodálatos kiállításában is.

További képek >>

Linkek nyelvtanuláshoz

Cím: 9025 Győr, Kossuth Lajos utca 22/A
Weblap: http://www.gyszszc.hu/
Főigazgató:  
Andrássy Katalin
E-mail:      foigazgato.gyszszc@gmail.com
Telefon:     +3696319244
Mobil:     +36204251310
Szakmai főigazgató-helyettes:     Csörgits Krisztián
Email:     foigazgato.gyszszc@gmail.com
Telefon:  +3696319244
Mobil: +36203700671
Gazdasági főigazgató-helyettes: Nagy Péterné

Tagintézmények

Könyvtári nyitva tartás

Hétfő 800 - 1300
Kedd 900 - 1400
Szerda 800 - 1300
Csütörtök 800 - 1500
Péntek 900 - 1200

Könyvtárosok:

  • Tóthné Lengyel Veronika
  • Erdősné Szabó Csilla