Ez az oldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Back to Top

Haller János Általános Iskolája, Szakközépiskolája és Szakiskolája

Tanévzáró ünnepség

Június 20-án, egy gyönyörű napsütéses délután tartottuk az alsó tagozatosak tanévzáró ünnepét.

Legelőször a 2.b osztály kis műsorát tekinthettük meg. A vidám zenés produkciót mindenki ámulattal figyelte. Ezután iskolánk tagintézményvezető- helyettese, Pápainé Németh Éva mondott beszédet, melynek során elhangzottak a diákok tanév alatt elért szép eredményei és a kitűnő tanulók nevei, akik könyvjutalomban is részesültek.

Az ünnepség végén az alsó tagozattól elköszönő 4. osztályosok énekes műsort adtak, majd tőlük búcsúzva, Éva néni megköszönte az összes diák és szüleik, valamint a pedagógusok egész éves munkáját és jó pihenést kívánva, lezárta a 2018/2019-es tanévet.

Gyereknap

Június 13-án minden kisdiák izgatottan jött iskolába, mert ezen a napon tartottuk az iskolai gyereknapot. A gyerekeknek különböző szórakoztató programokban volt részük korcsoportjuknak megfelelően. A napot egy jóízű reggelivel indították és ezután el is kezdődött a móka.

A lányok zumbáztak egyet a tornateremben, amíg a fiúk játszottak az osztályteremben. Miután a lányok visszatértek a zumbáról, az osztály közösen indult az iskola előtt felállított vizes dodzsemhez, ahol mindenki „vízibiciklizhetett”. Egy kis pihenés után a gyerekek megérkeztek az arcfestőkhöz, ahol szebbnél-szebb alkotások kerültek arcukra. Az arcfestés és ebéd után visszatértek az osztályterembe és temperával gyönyörű, díszes kavicsokat festettek.

A 3. és 4.osztályosok először élő-csocsózhattak. Később pólókat festettek, melyre a mintát saját ötleteik alapján tervezték. Sok érdekes és színes póló született, melyeket rögtön fel is vehettek és büszkén viseltek.

Az ebéd után rendőri bemutatón vehettek rész. Izgalmakkal teli, jó hangulatban telt a nap.

További képek >>

Osztálykirándulás - 4. évfolyam

A negyedik évfolyam az idei osztálykiránduláson Budapest nevezetességeit látogatta meg.

Ebben a tanévben sokat tanultunk fővárosunkról, most meg is néztük. Sétáltunk a Várnegyedben, átgyalogoltunk a Lánchídon is. Ámulattal csodáltuk a Parlament impozáns épületét. Innét a Hősök terére mentünk. Megnéztük híres nagyjaink szobrát. Végül a Szépművészeti Múzeum izgalmas Egyiptomi kiállítását csodálhattuk meg.

A tartalmas napot egy kis játék zárta a városligetben.

1. oldal / 47