Ez az oldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Back to Top
Haller János Általános Iskolája, Szakközépiskolája és Szakiskolája

Szakmák Éjszakája - 2018

Haller-iskola Szakmák Éjszakája rendezvényt bonyolított 2018.április 13-án 18 órától 22 óráig.

Kilenc állomáson ismerkedhetett meg a rengeteg vendégünk cukrász, szakács és pincér szakma rejtelmeivel. Készítettek ischlert, karamellnyalókát, csavart burgonyát, tócsnit, forró csokoládét, kávékülönlegességeket, különböző koktélokat.

Megismerkedtek a különleges éttermi eszközökkel és szalvétahajtogatási technikákkal.

Haller-iskola pincér verseny sikere

2018. április 14-én Szolnokon megrendezett Országos XIII:Pelikán Kupa Gasztronómiai kiállítás-és versenyen a Haller-iskola két tanulója Gergely Anna és Tóth Máté pincér kategóriában ezüst minősítést nyertek.

Felkészítő tanáraik: Preisinger Tibor és Lázárné Kincses Beatrix.

I. Baksa Kálmán Szakács Emlékverseny

Szakmai verseny sikerei a Haller-iskolában

A győri Krúdy-iskola által szervezett I. Baksa Kálmán Szakács Emlékversenyen a Győri Szolgáltatási SZC Haller János Általános Iskolája, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája két Vendéglátásszervező-vendéglős tanulója, Németh Boglárka arany minősítéssel, és Legyszább tálalás különdíjjal, Csontos Gábor bronz minősítéssel és Legkreatívabb menű különdíjjal öregbítette iskolánk hírnevét.

Felkészítő szakoktatóik: Pataki Ádám és Bedő János

Hazai ízek, hazai asztalokon - 2018

A Hazai ízek, hazai asztalokon 2018. elnevezésű országos szakácsverseny elődöntőjén, Budapesten a Haller-iskola két Vendéglátásszervező-vendéglős, érettségi utáni szakképzésen tanuló Németh Boglárka és Süli Norbert Kevin diákjai 2. helyezést értek el.

 

 

Felkészítő szakoktatójuk: Pataki Ádám

 

 

1. oldal / 3