Nemzetek konyhája – Ír vacsoraest programja 2018.11.05.

  • Terem berendezése, italok hűtése 9°°- 10°°
  • Előkészületek a konyhán 11°°
  •  Főzés megkezdése, feladatok elosztása 12°°
  • Vendégek fogadása 16.30
  • Megnyitó, vendégek köszöntése, ország bemutatása, ételek ismertetése. 17°°
  • Ital felszolgálás 17.40
  • Ételek adagolása, felszolgálása. 18°°
  • Étkezés, beszélgetés 18.45- 19°°
  • Rendrakás 19.30
  • Rendezvény értékelése 20°°

Felszolgált ételek:

  • Ír hagymaleves
  • Ír marhapörkölt, burgonyagombóccal
  • Guinnes torta

Talán az eddigi legeredményesebb Nemzetek konyhája vacsora esten vehettünk részt, mely projekt felelőse Keszthelyi Ágnes, a 11.a osztályfőnöke volt. A végzős szakács és pincér tanulók rendkívül felkészülten prezentálták az információkat és szakmailag kiválóan tálalták fel az ételeket. A cukrászok készítették a desszertet. Minden vendég pozitív véleménnyel értékelte az est szervezettségét és lebonyolítását. Szakoktatók: Preisinger Tibor, Pintérné Kiss Szilvia.