Ez az oldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Back to Top
Haller János Általános Iskolája, Szakközépiskolája és Szakiskolája

Szakmák Éjszakája - 2018

Haller-iskola Szakmák Éjszakája rendezvényt bonyolított 2018.április 13-án 18 órától 22 óráig.

Kilenc állomáson ismerkedhetett meg a rengeteg vendégünk cukrász, szakács és pincér szakma rejtelmeivel. Készítettek ischlert, karamellnyalókát, csavart burgonyát, tócsnit, forró csokoládét, kávékülönlegességeket, különböző koktélokat.

Megismerkedtek a különleges éttermi eszközökkel és szalvétahajtogatási technikákkal.

Haller-iskola pincér verseny sikere

2018. április 14-én Szolnokon megrendezett Országos XIII:Pelikán Kupa Gasztronómiai kiállítás-és versenyen a Haller-iskola két tanulója Gergely Anna és Tóth Máté pincér kategóriában ezüst minősítést nyertek.

Felkészítő tanáraik: Preisinger Tibor és Lázárné Kincses Beatrix.

Hazai ízek, hazai asztalokon - 2018

A Hazai ízek, hazai asztalokon 2018. elnevezésű országos szakácsverseny elődöntőjén, Budapesten a Haller-iskola két Vendéglátásszervező-vendéglős, érettségi utáni szakképzésen tanuló Németh Boglárka és Süli Norbert Kevin diákjai 2. helyezést értek el.

 

 

Felkészítő szakoktatójuk: Pataki Ádám

 

 

16. Farsang Kupa

2018.02.24-én a 16.Farsang Kupán, a Tata és Környéke Régió és Egyesülete által megrendezett Országos Gasztronómiai Versenyen a Legeredményesebb iskola 1. helyezést értük el ismételten több mint 20 iskola között, 5 arany, 1 ezüst és 2 bronzeremmel.

 

Tanulóink, akik rengeteget készültek: SVARDA SZILVIA 1 arany, és egy ezüst, SCHLOTTER MELITTA 2 aranyérem, KOVÁCS BIANKA 2 aranyérem és ILLÉS REGINA 2 db bronzérem tulajdonosai lettek. Felkészítő tanáruk Tukovics Antal Tamás mestercukrász.

 

6. oldal / 8